Answer:
its a
Explanation:
What are two components of an effective summary of a work?
Answer:
I am assuming you are talking about a conclusion?
Explanation:
It needs to summarize every point you made in the essay, but not include any new information
Answer:
I am assuming you are talking about a conclusion?
Explanation:
It needs to summarize every point you made in the essay, but not include any new information
what does what they gathered refer to? Choose the phrase that completes the sentence
Answer:
what they mean by what they gathered they are refering to the survey answers
Explanation:
the paragraph said that the students have taken a survey about the pendemic
Perhaps more than any other country, the United States was founded on dreams people had
of shaping the society in which they lived. What were some of those dreams?
Read the two passages. First explain how the central theme is similar in both passages. Then discuss how the passages present that theme in a different historical context.
Passages
Passage 1:
When President Kennedy vowed in the early 1960s that America would put a man on the moon, few could have dreamed that it was actually possible. But on a humid July night in 1969, I sat with my parents in front of the television, glued to the images of an astronaut bounding around on the lunar surface in front of an American flag. That night, I walked outside and looked up at the moon, which suddenly felt so close. Then I turned my head slightly to the nearest star. What was next? I thought. Everything out there suddenly seemed close enough to touch, and in that moment anything was possible.
Passage 2:
It has been 68 days since we left the shores of Europe aboard the Mayflower, and there have been many moments when I was sure all hope was lost. Great storms rolled upon us with no warning at least a dozen times, and when sickness spread across the ship, most of us felt that we would never see solid ground again. But now on the shores of this new land, with the past at our backs and a new life ahead of us, it feels as if anything is possible. It is November, so first we must build a home. Then, perhaps we will move westward and see what else this great land has to offer.
Read the assignment carefully and make sure you answer each part of the question or questions.
After you've written your response, go back and read it again to make sure your thoughts are clear.
Please use the space below to write your response.
The central theme which is similar to the two passages is:
The feeling of triumph after suffering moments of doubt.The way through which the two passages show this central theme based on their historical context are:
From the first passage, we can see that the narrator talks about the promise which was made by President John Fitzgerald Kennedy about going to the moon and how it looked impossible, but nine years later it was made possible and there was the belief that anything can be achieved.
The second passage talks about the journey on the Mayflower which probably talks about the Pilgrims who left Europe on their way to Europe to get their religious freedom.
During their journey, they encountered some rough seas and thought they could not make it, but when they finally arrived, they were optimistic about what they could achieve.
Read more about historical context here:
https://brainly.com/question/267656
What does it mean to snap back?
Answer:
if you snap back you abruptly give someone an answer back
Explanation:
Answer:
The key is learning to take this “snap back” into your own hands and regularly return to reality – the true reality of what happening right now.
Please Help!
__________
Rule :
- Don't answer Origin
- Answer correctly
Answer:
The answer should be "yes"
Explanation:
Have a great day!
what is interesting about the use of the narrator in The End of Something
the end
Explanation:
it gives clarity to the end of the story
Please, someone, help me with this asap!
Answer the following questions in complete sentences:
1. What are patronymic names? What are matronymic names?
2. Give three examples of prefixes or suffixes used to indicate patronymic names and an example of each (ex. -son, Erickson). Do not use the example.
3. Explain how nicknames became surnames.
4. Give five examples of surnames that were nicknames.
5. Were all occupational names given literally the occupation of the person given the name?
6. What is one reason a person might have received an ornamental or acquired name? (Answer in complete sentences).
7. Give five examples of place or location names.
Kwanzaa was their answer to what they understood as the ubiquity of white cultural practices that oppressed them as thoroughly
as had Jim Crow laws."
Based on the information in this section, the author uses the word "ubiquity" to mean:
O a rareness and uncommon
О b unlimited and beyond
Ос celebration and fairness
Od timepiece and stopwatch
Answer:
D just guess random
So, i m writing a story and i need suggestions
(A story about a girl who gets lost in a forest)
NO FAKE PLS
searching for her little boy.
What is the past of the verb go?
Explanation:
went is the past form of the verb go i think
according to randy, what did most of the socs want from their parents?
What implied ideas can be made about the “girl” from this passage?
Without You
she is as still as silence
jolts every time
the phone rings
Provide text evidence to support your thinking.
the girl is lost without "you". she doesn't know how to feel or what to say, so "she is as still as silence". when the phone rings she thinks it's "you" so she is excited.
i am the girl
wonderful writing by the way
How significant is the development of your brain to who you are? How permanent is it to who you are? Does it change dramatically with the development of your brain?
Answer:
Practice makes permanent, and that goes for brain function, too. "You can't improve memory if you don't work at it," says Dr. Morris. "The more time you devote to engaging your brain, the more it benefits." Your activity should require some level of constant practice, but the goal is not to strive for vast improvements.
Explanation:
What details from the passage show why Andy wants to write a letter to be read at the game? Check all that apply. "had been busy, too" "only two days before the next game" "no matter what the principal said" "to satisfy the protesting players" "and shame the racist fans".
The details from the passage which shows why Andy wants to write a letter to be read at the game are to:
Satisfy the protesting players Shame the racist fans
According to the given question, we are asked to show which details from the passage which shows why Andy wants to write a letter to be read at the game
As a result of this, we can see that from the complete text, there is the issue of racism from the fans which led to protest from the players and Andy asks to write a letter at the end of the game so that he could satisfy the protesting players and shame the racist fans.
Read more about racism here:
https://brainly.com/question/19891893
Answer:
the answer is the last two. “to satisfy the protesting players”
“and shame the racist fans
Explanation:
It’s the custom for my family _______ relatives at weekend.
Answer:
With relatives at weekend
Answer:
to be with
Explanation:
20 Points!!!!
Which element is a best practice for giving a presentation?
A.
You need not speak; your slideshow can do all the talking.
B.
Your slideshow is the star of your presentation; you should speak about only what’s in the slideshow.
C.
Your speech is the star of your presentation; design your slideshow to support your speech.
D.
You are the star of the presentation; how you’re dressed for the occasion will have the most impact on its success
Answer:
I think it is C
Explanation:
Answer:
your speech is the star of the presentation talk about what you have wrote down on the slides
Paragraph 2 states that Frederick Douglass was born into slavery in Maryland. Analyze how this event affected other individuals and/or influenced other events described in the text. Use specific details from the text to develop your response.
Born Frederick Augustus Washington Bailey into slavery in Maryland, Douglass did not know his real birth date. He later adopted February 14 as the date to celebrate. Separated from his mother at a young age, Douglass had the good fortune to be exposed to reading at an early age. He soon learned enough to begin teaching other slaves. However, he was sent to another plantation where his education was discouraged. Douglass wrote about this time in his autobiography, citing it as a period that nearly broke his spirit. But it didn’t break him. In fact, he fought back and tried to escape slavery several times. On the third try, he succeeded. HELP QUICK 23 POINTS NO LINKS
Douglass' birth as a slave allows readers to understand the hardships and sufferings he went through, as well as allowing readers to understand the importance of reading to him.
We can arrive at this answer because:
The fact that Douglass was born a slave lays the foundation for understanding all the events in the rest of the text.This is because being born a slave meant that Douglass did not know his birth date, had no home, was estranged from his family, suffered various abuses, and was prevented from accessing education.All these factors promoted a very difficult life, which justifies why Douglass fights for the liberation of slaves.In this case, we can say that Douglass wanted to establish how suffering and limitation were present from the beginning of his life, allowing readers to understand from the beginning what he was trying to defend.
More information about Douglass at:
https://brainly.com/question/875106
TO KILL A MOCKING BIRD SINGLE PARAGRAPH HELP!
Which values of the ancient Greeks are most emphasized in this excerpt?
Answer:
Bravery and Perseverance
Explanation:
Odysseus is pretty much always performing demonstrations of valor and fortitude
5. A: What ............................ in the photography club? B: At least, students should .................. a digital camera. *
A. needs / brings
B. is needing / bring
C. is needed / brought
D. are needed / brought
E. is needed / bring
Answer:
E. is needed/bring
Explanation:
Answer:
Answer E,is needed / bring
Explanation:
Have a great day!
Write an essay responding to the following prompt: Who do you think is the tragic hero - Caesar or Brutus - in Shakespeare's play Julius Caesar? Why?
HELP ASAP! Due today!!!
Giving the crown
No spam!!
Answer:
A tragic hero as a character of amazing reputation and prosperity and their misfortune is not because to depravity or vice, while the hero is a virtuous character but to an error in judgment resulting from a tragic flaw. Sometimes this flaw is an excess of virtue. In The e of Julius Caesar by William Shakespeare, the perfect tragic hero being Julius Caesar or Marcus Brutus.ia debatable. They both fit the criteria of a tragic hero, but Marcus Brutus proves to be the better and more fit of the two.
Explanation:
Both Caesar and Brutus have vast prosperity. Caesar earned his by being such a great general and a leader proving his power and might. Brutus also has great prosperity like Caesar. And, the last eulogy was given to Brutus not Caesar, which implies that Brutus is the hero because the last eulogy is usually saved for the tragic hero at the end of the play.
William Shakespeare's play, Julius Caesar, presents a complicated trap of characters ensnared in political disturbance and moral quandaries. Inside this embroidery, two conspicuous figures arise as possible unfortunate legends: Julius Caesar, the aggressive pioneer, and Marcus Brutus, the respectable plotter.
Julius Caesar has a few characteristics that line up with the old style qualities of a heartbreaking legend. His outstanding initiative, desire, and compelling persona make him a focal figure in the play. Caesar's ascent to control, set apart by military victories and public idolization, embodies the characteristics of a remarkable person.
His exorbitant pride, be that as it may, fills in as the establishment for his lamentable defeat. Overlooking the admonitions and feelings that encompass him, Caesar ignores the chance of his death, exhibiting an absence of mindfulness and weak spot.
Learn more about Julius Caesar, from:
brainly.com/question/30160306
#SPJ2
I feel ____________________________________________________when i was able to share what i have leared in school
Answer:
??????
Explanation:
Help please Help please Help please Help please Help please Help please
Answer:
Add "The image in the film was visible only for 4 seconds" to the evidence
What type of rhetorical device
does the author use in the
underlined portion of this
argument?
s
A. It gives a call to action in support of
the author's ideas and claims.
B. It uses a rhetorical question (question
asked by the author to which no answer is
expected)
C. It uses a logical appeal, giving data and
support for the author's claims.
Which phrase from the excerpt shows that Hamilton thinks other governments are closely watching the formation of government in the United States? … The subject speaks its own importance; comprehending in its consequences nothing less than the existence of the UNION … …the safety and welfare of the parts of which it is composed, the fate of an empire in many respects the most interesting in the world… AFTER an unequivocal experience of the inefficiency of the subsisting federal government, you are called upon to deliberate on a new Constitution… Among the most formidable of the obstacles which the new Constitution will have to encounter may readily be distinguished the obvious interest of a certain class of men in every State….
The phrase that has been depicting that government are watching the US, the Union has been the interesting topic for the world, as it has been concerning with the safety and health". Thus, option B is correct.
The phrases are from the Federalist Independent Journal by Alexander Hamilton. The paragraph has been depicting that Hamilton has been asking the people of the US for the coming new constitution of the US.
It has been shown that the US has been in the subsiding of the federal government, and the new constitution of the US has to be built. It has been shown that since the US has been working for the safety and welfare of the world, everyone has focused on the new constitution.
Thus, the phrase that has been able to deliver the world's watching US government formation has been, "the Union that has been concerned about safety and health has been an interesting topic for the world. Thus, option B is correct.
For more information about Federalist, refer to the link:
https://brainly.com/question/236418
Why did the KKK burn crosses
Answer:
they mega racist towards african americas and jews as well as immagrants lefties homos muslims AND atheists
Explanation:
why was herbert spencer opposed to helping the poor
Look at the examples in highlighted text in the passage. Which one supports the theme Of knightly virtue?
The example that supports the theme of knightly virtue is: B. "l am bound by my vow to do so,". . . .
A knight is a person who is appointed to serve a king or a senior soldier. Courage and loyalty are qualities that are required of knights.
In the example chosen above, we see that the knight states that he is bound by his vow to take a certain action. In so doing, he displays loyalty to his superior.
So, option B is an example that supports the theme of knightly virtue.
Learn more about knights here:
https://brainly.com/question/10941192
_______ The condition in which the body keeps the internal environment despite outside factors. A.) stress B.) homeostasis C.) equilibrium D.) homeopathy
GIVING BRAILIEST there's no science and I'm doing a challenge in English so um here