Answer:
I believe the answer is c. I read these book in elementary school but that was a long time ago
Explanation:
but it is C. positive that they figure this out throughout the series
have a great day :)
Evaluate this interpretive thesis statement about Cinderella:
Cinderella suffered because of how she was treated by her stepmother and stepsisters.
A.
It is not effective because it is not disputable.
B.
It is not effective because it is not indisputable.
C.
It is not effective because it is not concise.
D.
It is effective.
Answer:
it is not effective
Explanation:
because it doesn't give us concise information
ughhhhhhhhh pleaseeeeeeee help meeeeeee
What can knowing the text structure help you to do as you read?
a.
help you comprehend the text better
c.
both of these
b.
can help you understand the main idea the author is pointing out
d.
neither of these
is the narrator of the text a character in The Story or someone outside the story how can you tell
Answer: It depends.
Explanation: Yes - If the narrator uses pronouns like "I" "We" "My" "Me" it means that narrator is part of the story.
No - if the narrator only uses names or he/she/they without ever mentioning being with the story characters.
what ways did the people of wakanda secure their way of life in a high tech isolated african nation? (black panther movie)
Answer:
They built an invisible barrier around wakanda and made most of their technology that goes outside the barrier invisible
Hey this is my first answer to anything can i get brainliest pls?? It's ok if you don't
Explanation:
what is shivam
please like
Answer:
its a action/romance
Indian movie
Use the Information from the lesson to answer the questions that follow.
Little Crazy's pizza is expensive, not to mention terrible. It's greasy, the crust is stale, and it costs a whopping $4 a slice! Big Berto's slices are also overpriced. They've even been accused of using moldy cheese. Arnold's Out-This-World Pizza doesn't even sell by the slice, and their pies take three hours to make. Why would you eat at any of these places when you could eat at Uncle Sano's? Uncle Sano's sells by the slice or the pie. The pizzas are cheesy. The sauce is heavenly. The crust is fresh from the oven every time. It's cheap, too. Come into Uncle Sano's clean, spacious shop for quick service and tasty food today!
Which of the following best describes what the above ad does?
condemns
endorses
endorses, then condemns
condemns, then endorses
neither condemns nor endorses
Answer:
condemns then endorses
Explanation:
it says how bad pizza places are and then praises uncle sano's pizza place
Speech about my culture
Answer:
you know what is your culture
What are the similarities between the grasshopper and the cricket (Discuss any two)? on the poem grasshopper and the cricket by Jhon Keats
need asap will mark brainliest
Answer:
Both the grasshopper and the cricket are poets of the earth.They both sing when everything else is silent.They each represent a season.Explanation:
"On the Grasshopper and Cricket" is a poem by English author John Keats, one of the most prominent in the second generation of Romantic poets. Keats died at a very young age - he was only 25 when tuberculosis took his life.
The poem praises the beauty of nature by focusing on two specific insects: the grasshopper and the cricket. The speaker is fascinated by the way they both sing when nature goes silent. The grasshopper is a symbol of summer, while the cricket is a symbol of winter. They are the ones who keep "the poetry of earth" alive when it is either too hot or too cold for any other animals to move or make any noise.
What purpose does this part of the story serve?
O to build tension in the story
O to provide a solution to the problem
O to introduce a main character
O to break the tension of the story
Student D made the claim, “It should be mandatory for every student to learn to play a musical instrument”. Which of the following is an example of an appropriate counterclaim the student might make?
Select one:
Learning to play an instrument is very difficult.
Since learning and playing an instrument takes time outside of school, students should have the opportunity to choose how they use that time, rather than be forced to play an instrument.
It should be mandatory for every student to play a sport.
No after-school activities should be mandatory for students.
Answer:
Since learning and playing an instrument takes time outside of school, students should have the opportunity to choose how they use that time, rather than be forced to play an instrument.
Explanation:
counterclaims do not simply provide a counter argument, they also provide commentary as to why that counterargument is valid.
give me mystry story topics
PLEASE
Answer:
✍️ Mystery / Thriller Short Story Prompts
A cell phone is found inside a sealed Egyptian tomb.
A man sidles up to a woman in a bar.
A plane takes off with 81 passengers.
As a joke, you use your cell phone to dial your own number.
The world's wealthiest person has recently been put in prison for life.
Explanation:
Read the following passage carefully before you choose your answer.
This passage is excerpted from an essay written in nineteenth-century England.
Literally and truly, one cannot get on well in the world without money. To be in want of it, is to pass through life with little credit or pleasure; it is to live out of the world, or to be despised if you come into it; it is not to be sent for to court, or asked out to dinner, or noticed in the street; it is not to have your opinion consulted or else rejected with contempt, to have your acquirements carped at and doubted, your good things disparaged, and at last to lose the wit and the spirit to say them; it is to be scrutinized by strangers, and neglected by friends; it is to be a thrall to circumstances, an exile in one's own country; to forego leisure, freedom, ease of body and mind, to be dependent on the good-will and caprice of others, or earn a precarious and irksome livelihood by some laborious employment; it is to be compelled to stand behind a counter, or to sit at a desk in some public office, or to marry your landlady, or not the person you would wish; or to go out to the East or West Indies, or to get a situation as judge abroad, and return home with a liver-complaint; or to be a law-stationer, or a scrivener or scavenger, or newspaper reporter; or to read law and sit in court without a brief; or to be deprived of the use of your fingers by transcribing Greek manuscripts, or to be a seal-engraver and pore yourself blind; or to go upon the stage, or try some of the Fine Arts; with all your pains, anxiety, and hopes, and most probably to fail, or, if you succeed, after the exertions of years, and undergoing constant distress of mind and fortune, to be assailed on every side with envy, back-biting, and falsehood, or to be a favourite with the public for awhile, and then thrown into the background—or a gaol*, by the fickleness of taste and some new favourite; to be full of enthusiasm and extravagance in youth, of chagrin and disappointment in after-life; to be jostled by the rabble because you do not ride in your coach, or avoided by those who know your worth and shrink from it as a claim on their respect or their purse; to be a burden to your relations, or unable to do anything for them; to be ashamed to venture into crowds; to have cold comfort at home; to lose by degrees your confidence and any talent you might possess; to grow crabbed, morose, and querulous, dissatisfied with every one, but most so with yourself; and plagued out of your life, to look about for a place to die in, and quit the world without any one's asking after your will. The wiseacres will possibly, however, crowd round your coffin, and raise a monument at a considerable expense, and after a lapse of time, to commemorate your genius and your misfortunes!
*jail
The speaker's primary purpose in the passage is to
argue that money is a necessary evil in life and one which provides mixed blessings
defend the argument that desire for money is a misguided aspiration in one's life
explain why those with money are guaranteed to enjoy the finer things in life
illustrate how lack of money greatly and negatively impacts one's quality of life
reveal the true nature of money as it pertains to happiness and well-being
The speaker's main objective is to illustrate how lack of money greatly and negatively affects a person's quality of life, as shown in the fourth answer option.
How does the speaker set this goal?Listing the problems that lack of money causes.Showing the discomfort that people without money have.Showing how life without money is unsatisfactory.The speaker establishes his argument at the very beginning of the text, showing that a life with money is uncomfortable and unsatisfactory. To confirm this argument, he lists a series of events that prove the negativity of lack of money.
You can find more information about this speaker at the link:
https://brainly.com/question/26650960
Vicky is struggling In a specific way, select best advice for Vicky
Answer:
he can start reading
he can read commerce
science
who is full form of cid
Answer:
The full form of CID is the Crime Investigation Department. CID is an investigation subdivision branch crime of the Indian State Police. It is the unit of the police department and is led by the ADG(PAdditional Police Director General).4 Mar 2021
Explanation:
Crime investigation department./ criminal investigation department.
stay safe healthy and happy...Which of the following does not describe a structured interview
Answer:
hard
Explanation:
Lines 111–115: How does Salak use rhetoric or language to support her point of view?
2. Theme how does Nadia's behavior reflect the theme of
conflict and resolution?
Answer:
????????????
Explanation:
Fast food and its consequences essay Please
Question 14 of 20
Which option is a clear example of an ad hoc justification?
A. My history teacher is religious, so he probably judges me for my
lifestyle.
B. The Earth is flat, which can be explained by scientists hiding the
evidence.
C. That American's rude manners show that Americans are a rude
people.
D. Every time I've made a shot today, I've scored. I will score on every
shot.
SUBMIT
Answer:
B. The Earth is flat, which can be explained by scientists hiding the evidence.
Explanation:
i just took a quiz
???can someone help me with this question?please
Answer:
A
Explanation:
Aunt Imogen was coming, and therefore
The children-Jane, Sylvester, and Young George-
Were eyes and ears; for there was only one
Aunt Imogen to them in the whole world,
And she was in it only for four weeks (5)
In fifty-two. But those great bites of time
Answer:
D. It suggests that the visit is just a brief sample of a pleasant life,
Explanation:
The above option is the correct answer.
From the excerpt, we are told that "...those great bites of time made all September a Queen's festival". This suggests that there is something pleasant in Aunt Imogen's visit since the sentence tells us that such September were a Queen's Festival. Using "bites of time" tells us that the visit is just a brief sample.
Bite has to do with little, small or brief. Option D is the correct answer.
Answer:
A) It suggests that time is something to be consumed and enjoyed.
Explanation:
In line 6 of the excerpt, the word bite suggests that time is something to be consumed and enjoyed. This meaning is reinforced by the following line, which describes the children's brief time with their aunt as a "Queen's Festival," indicating that they are excited and happy to spend time with her. The word bite does not imply any negative connotations, such as pain, reluctance, or brevity.
Is it ok to use “between A as well as B” instead of “between A and B”?
Answer:
yes
Explanation:
4. Which of the following best summarizes the advantage(s) of the program's teen persona? (Commonlit human or machine AI experts reportedly passed the turing test)
A. Eugene's odd speech patterns may resemble that of an inexperienced teenager.
B. Poor manners in conversation can be explained as those befitting a teenager.
C. Eugene can claim to know everything but still not know everything, a behavior which may fit better as a teenager, thus making him it more believably human.
D. With this teenage persona. Eugene has a greater license to fault and thus makes him more approachable to the human judges.
Answer: C. Eugene can claim to know everything but still not know everything, a behavior which may fit better as a teenager, thus making him it more believably human.
Explanation:
You didn't give the passage where you got the options from and I couldn't get it online as well but based on some information gathered online, the answer is option C.
The option that summarizes the advantage(s) of the program's teen persona is that Eugene can claim to know everything but still not know everything, a behavior which may fit better as a teenager, thus making him it more believably human.
Therefore, the correct option is C.
What is a character arc?
Answer:
B
Explanation:
A character arc is the transformation or inner journey of a character over the course of a story.
Answer:
B- I the transformation or inner journey of a character over the course of a story
Explanation:
B
Please answer ASAP
Articles are the most commonly used adjectives!
True or false
Answer: T
Explanation:
A Forest Garden"" Achieve 3000 article science answers !!
Answer:
forest is beauty of a garden
Explanation:
BRAINLIEST
Grammar Question :
Write a question tag for the following statements.
1- Let's get together for a party———————-?
2- Pass on the message soon————————?
3- Everybody cheered——————————-?
4- A little sugar is added to sauces———————-?
5- I am taller than you—————————-?
What are you dreams?
Answer: To become a neurosurgeon
Explanation: :)
Answer:
to become and join the police
Is the answer to this question right?