b. Interpret the slope and y-intercept

c. The cyclist can only ride until 6:00 PM. Identify the domain and range of the function.

**Step-by-step explanation:**

m(t) = 11t + 55

the slope is always the factor of the variable, so here the slope is 11.

since t is the number of hours riding (after the noon rest stop), the slope (11) is actually the mean speed the rider is going (after the noon rest stop) : with every hour riding the cyclist goes another 11 miles, so this speed is 11 mph.

the y-intercept is the m value when t = 0, because here in our example y (the result variable) is renamed m.

it is here 55.

t = 0 means no time riding yet, so 55 is the "starting value" of the function. that means that the cyclist traveled already 55 miles earlier that day before the noon rest stop.

the cyclist can only ride until 6pm. but we don't know how long the noon rest stop is (i.e. when he continues riding after the rest stop).

so I need to make some assumptions :

the mean speed (11 mph) after lunch break, and the y-intercept (55) suggest to me that the cyclist was riding 5 hours before the stop (5×11 = 55), and will also ride 5 hours after the stop (= from 1pm to 6pm).

if this is wrong, and the cyclist starts at e.g. 12pm, then please just adjust the following numbers accordingly.

but here again, I am assuming the cyclist will go from 1pm to 6pm (for 5 hours).

the domain is the interval or set of all valid values of the input variable (here t) : all real numbers in [0 .. 5].

the "timer" starts at 0 right at the end of the noon test stop. and then the cyclist can go max. 5 hours. and I assume any part of an hour is valid, so we use real numbers instead of e.g. whole numbers.

the range is the interval or set of all valid values of the result variable (here m) : all real numbers in [55 .. 110].

for t = 0 we have m = 55. and this goes continuously up with t until t = 5, leading to 11×5 + 55 = 55+55 = 110.

The Heads Up Salon charges a stylist $50 a day to rent a station at the salon. Jenny, one of the stylists, makes $25.50 for each haircut. Write an equation that could be used to determine how many haircuts, h, Jenny must give in one day to make $154 after paying rent for her station.

**Answer:**

50h+25.5=154

**Step-by-step explanation:**

Find the vertical asymptote(s) of f of x equals quantity x squared plus 3x plus 6 end quantity over quantity x squared minus 4.

**Answer:**

x = -2, x = 2

**Step-by-step explanation:**

The denominator factors as ...

x^2 -4 = (x -2)(x +2)

The numerator has no factors that cancel either of these, so the function will have vertical asymptotes where the denominator is zero: **at x = -2 and x = 2**.

The sum of six times a number and six more than the number is the same as the difference between -30 and twice the number what is the number

**Answer:**

-4

**Step-by-step explanation:**

let the number be x

6x+(x+6)=-30-2x

7x+6=-30-2x

9x=-36

x=-4

Convert the binary number 10101 to its base 10 equivalent.

12

21

22

31

10101₂ = 1×2⁴ + 0×2³ + 1×2² + 0×2¹ + 1×2⁰

10101₂ = 16 + 0 + 4 + 0 + 1

10101₂ = **21**

Here see below

[tex]\\ \sf\Rrightarrow (10101)_2[/tex]

[tex]\\ \sf\Rrightarrow 1\times 2^0+0\times 2^1+1\times 2^2+0\times 2^3+1\times 2^4[/tex]

[tex]\\ \sf\Rrightarrow 1+4+16[/tex]

[tex]\\ \sf\Rrightarrow (21)_{10}[/tex]

Jessica's piggy bank has a total of $13.25 in dollar bills and quarters. If there are a total of 29 dollar

bills and quarters. Find out how many dollar bills and how many quarters are in the piggy bank.

Answer: $8 21 quarters

Step-by-step explanation:

20 quarters is $5 plus another is $5.25

8 dollars is $8 plus the $5.25 = $13.25

Have a nice day, and if you could be so kind as to give me a brainliest

find the equation to this line.

y=4x-3

Hope this helps!

Hope this helps!

Answer: y = - x + 3

Ok done. Thank to me :>

Ok done. Thank to me :>

$2,000 loan at 8% for 5 years.

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

Using PRT/100, let's find the interest.

=> 2,000 x 8 x 5/100=> 20 x 8 x 5=> $800**Conclusion: **

Therefore, the interest plus principle is 2,000 + 800, which is $2,800.

Hoped this helped.

[tex]BrainiacUser1357[/tex]

Yeahhh what they said ^^^^

4/3=8/x-1

Solve the equations

**Answer:**

** = 24/7**

**Step-by-step explanation:**

1. Find common denominator

2. Combine fractions with common denominator

3. Re-order terms so constants are on the left

Consider the reaction. Upper n subscript 2 (g) plus 3 upper H subscript 2 (g) double-headed arrow 2 upper N upper H subscript 3 (g). At equilibrium, the concentrations of the different species are as follows. [NH3] = 0. 105 M [N2] = 1. 1 M [H2] = 1. 50 M What is the equilibrium constant for the reaction at this temperature? 0. 0030 0. 030 34 340.

The** equilibrium constant** of the **reaction **is** 0.0030.**

The **equation **of the **reaction **is given as;

N2(g) + 3H2(g) ⇆ 2NH3 (g)

We have the following information at equilibrium;

[NH3] = **0.105 M**

[N2] =** 1.1 M**

[H2] =** 1.50 M**

Hence, we can calculate the** equilibrium constant **using the relation;

K = [NH3]^2/ [N2] [H2]^3

**Substituting **values;

K = [0.105]^2/[ 1.1] [1.50]^3

K =0.011025 /3.7125

K=** 0.0030**

Learn more: https://brainly.com/question/17960050

What is the purpose of an assignment statement?

to assign a programming language

to assign an editor to a program

to store a value in a variable

to assign a debugging routine

Using **programming concepts**, it is found that the purpose of an **assignment statement** is:

In programming, **examples **of assignment statements are:

From the bullet-points, we have that the** key-word** is *stores*, hence, storing a value in a variable is the **purpose **of an assignment statement, and the **correct option **is:

You can learn more about **assignment statements** at https://brainly.com/question/3949761

**Answer:**

The answer would be to store a value in a variable.

**Step-by-step explanation:**

I took the test and got it right.

Lorraine is picking blackberries in her backyard at a rate of 15 berries per minute. After 16 minutes of picking, there are still 137 blackberries left to pick. Write an equation that models how many berries are left (y) after x minutes of picking. Write your answer as using numbers, letters, and symbols - do not use spaces.

**137 - 16X = Y**

Since Lorraine is picking blackberries in her backyard at a rate of 15 berries per minute, and after 16 minutes of picking, there are still 137 blackberries left to pick, to determine an **equation **that models how many berries are left (y) after x minutes of picking, the following **calculation **must be performed:

**137 - 16X = Y
**

Thus, for example, after 5 minutes the calculation would be as follows:

137 - 16 x 5 = Y 137 - 80 = Y 57 = Y

Learn more about **maths **in https://brainly.com/question/25989509

Which ordered pair is a solution to the system of inequalities?

{y > -2

{x + y ≤ 4

A. (1,3)

B. (0, -4)

C. (-2,-3)

D. (1,5)

A (1,3) is a solution to the system of inequalities

A is the correct answer

Jax is proving that the base angles of an isosceles triangle are congruent. He joins a line from

the vertex point to the midpoint of the base, as shown.

Which statement is true?

A) Since AKLM is congruent to AKNM using SSS congruency, m_KLM = m_KNM.

B) Since AKLM is congruent to ANKM using SSS congruency, m_KLM = m_KNM.

C) Since AKLM is congruent to AKMN using SAS congruency, m_KLM = m_KMN.

D) Since AKLM is congruent to ANKM using SAS congruency, m_KLM = m_KNM.

**Answer: there you go**

**Step-by-step explanation:**

A sale of wedding gowns is marked at £168, which includes a reduction of 25%. What was the pre-sale price?

ASAP NOW!

The **pre-sale price **of the **wedding gown **is **£224. **

A** reduction** decreases the price of an item. As a result of the ** reduction, **the **wedding gown **would be sold cheaper. The **wedding gown **would cost pay 75%(100 - 25%) of the **pre-sale price. **

**
**

This equation can be used to determine the **pre-sale price **of the **wedding gown: ** discounted price / 75%

£168 / 0.75 =** $224**

To learn more about how to determine the **price of an item,** please check: brainly.com/question/25717996

A man has 13 of a kilogram of chocolate. He shares it equally amongst 4 people. How many kilograms does each person get? Input your answer as a fraction of a kilogram.

**Answer:**

3.25

**Step-by-step explanation:**

13÷4=3.25

Everyone gets 3.25 kg of chocolate

**Answer:**

3 1/4 kilograms

**Step-by-step explanation:**

13 ÷ 4 = 3.25 = 3 1/4

Please help me (It's for a really important grade)

**Answer:**

4/5

**Step-by-step explanation:**

Sin = Opposite / Hypotenuse

Note that hypotenuse = longest side

We want to find sinФ

The opposite side length of angle "Ф" has a length of 8 and the longest side or hypotenuse has a length of 10

So sinФ would equal 8/10 which can be simplified to 4/5

8 to the 9th power over 8 to the 7th power simplified?

**Answer:**

64

**Step-by-step explanation:**

8^9/8^7

Subtract the 9 and 7 which equals 2

Which is 8^2

8^2 is 64

Thus the answer is 64

Hope this helps!

An admission ticket costs $7.50 with a 5.75% tax.

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

I’m not 100% sure that it’s the correct answer but this is what my calculator gave me

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**Answer:**

4) a₁₅ = 128

5) B. [tex]a_n=a_{n-1}+6[/tex]

**Step-by-step explanation:**

**4)**

This is an arithmetic sequence, where all terms have a common difference:

[tex]a_n=a_1+(n-1)d[/tex]

Here, the common difference is 9.

[tex]11-2=9\\20-11=9[/tex]

Use that to write the equation and solve for a₁₅:

[tex]a_n=2+(n-1)9\\\\a_{15}=2+(15-1)9\\a_{15}=2+(14)9\\a_{15}=2+126\\a_{15}=128[/tex]

**5)**

This is also an arithmetic sequence, but it is a recursive arithmetic sequence in the form of:

[tex]a_n=a_{n-1}+d[/tex]

This simply states that each term is d more than the term before it.

Here, the common difference is 6:

[tex]2--4=6\\8-2=6\\14-8=6[/tex]

And the equation for this is B. [tex]a_n=a_{n-1}+6[/tex]

Describe the following change as both an absolute change in terms of Percentage Points, and as a relative change in terms of a percentage.

The annual interest rate for Jack's savings account increased from 2.3% to 2.8%.

**Answer:**

0.5%

**Step-by-step explanation:**

Help asap please!! Full work gets brainliest!!

**Answer:**

7,15,20

**Step-by-step explanation:**

Triangle side rule : The sum of the two shorter sides must be greater than the length of the largest side.

7 , 15 and 20

7 + 15 must be greater than 20 in order for 7,15 and 20 to be sides of a triangle

7 + 15 = 22

22 > 20 is true so this might be the answer but lets check the other answer choices just in case.

( we do this same process to the other answer choices )

11 , 22 and 35

11 + 22 must be greater than 35 in order for these to be side lengths of a triangle

11 + 22 = 33

33 is not greater than 35 therefore these sides lengths can not represent sides of a triangle

7, 16 and 23

7 + 16 must be greater than 23

7 + 16 = 23

23 > 23 , this is not true so this can't be the answer.

5 + 17 must be greater than 22

5 + 17 = 22

22 > 22 this is not true so this can't be the answer.

The answer is 7,15,20

which one? A, B, C or D?

**Step-by-step explanation:**

you can't find that out ?

either simplify the expressions and then insert the values for x, or simply insert the values for x and see.

6 - 5x < 27 + 5x < x + 35

6 < 27 + 10x < 6x + 35

-21 < 10x < 6x + 8

it is then

-21 < 10x

-2.1 < x

and

10x < 6x + 8

4x < 8

x < 2

-2.1 < x < 2

therefore, B is the right answer.

-2, -1, 0, 1

-3 would be too small, and 2 is blocked by the right "<" sign.

What is the correct answer?

**Answer:**

The first one:

Equation n+(n+1) +(n+2)=36

3n+3=36

the numbers are 11, 12,13

**Step-by-step explanation:**

So if you plug ll for n you get 36

So if you plug 12 in for in u get 39

Then in you plug 13 in for n u get 41

I hoped that helped

**Answer: First option**

**The numbers are 11, 12, 13**

11+12+13 = 36

===============================

Explanation:

Here's one way to solve for n

n+(n+1)+(n+2) = 36

3n+3 = 36

3n = 36-3

3n = 33

n = 33/3

n = 11

That leads to n+1 = 11+1 = 12 and n+2 = 11+2 = 13

So the three numbers are **11,12,13**

11+12+13 = 23+13 = 36 which confirms the answer

-------------

For the second option, it's not clear how the student got n = 15. If I had to guess, they probably divided both sides by 3, then added 3 to both sides.

As a quick check, 15+16+17 = 31+17 = 48 which doesn't match up with the 36.

Or you could note that the units digits add to 5+6+7 = 11+7 = 18. That 8 doesn't match with the 6 in 36. So this is an even quicker way to rule out the second option.

The dimensions of a rectangular prism are shown below: Length 2 1/4 ft | width 1 ft | height 1 1/4 ft.

The lenghts of the sides of a small cube are 1/4 ft each.

Part A: how many small cubes can be packed in the rectangular prism? Show your work. (5 Points)

Part B: Use the asnwer obtained in part A to find the volume of the rectangular prism in terms of the small cube and a unit cube. (5 Points)

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

Dimensions given:

l = 2 1/4 ft, w = 1 ft, h = 1 1/4 ftA small cube has side of 1/4 ft

Find the number of small cubes can fit in each dimension of the prism.

Length

2 1/4 : 1/4 = 9/4 * 4 = 9Width

1 : 1/4 = 1 *4 = 4Height

1 1/4 : 1/4 = 5/4 * 4 = 5**Part A**

Number of small cubes would be:

9*4*5 = 180**Part B**

Each small cube has volume:

V = (1/4)³ = 1/64 ft³The volume of the prism in terms of small cubes is **180 **as we found above.

The volume in terms of unit cube:

V = 180*1/64 = 180/64 = 2 52/64 = 2 13/16 ft³ or 2.8125 ft³Pls help brainiest to the correct answer!

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

#a

[tex]\\ \sf{:}\dashrightarrow -2(-4.5)=9.0[/tex]

#b

[tex]\\ \sf{:}\dashrightarrow (-8.7)(-10)=8.7[/tex]

#c

[tex]\\ \sf{:}\dashrightarrow (-7)(-2)=14[/tex]

#d

[tex]\\ \sf{:}\dashrightarrow (-9)(-10)=90[/tex]

What is the surface area? 10 mm

7 mm

4 mm

**Answer:**

Perhaps 270 mm^2, if it is a box.

**Step-by-step explanation:**

What shape is this? A box?

If a box:

There are 6 faces:

1. 2 ends: 7mm x 4mm = 28 mm^2/end

2. 2 sides: 10mm x 7mm = 70 mm^2/side

3. top and bottom: 10mm x 4 mm = 40 mm^2/each

====

**Totals:**

1. 56 mm^2

2. 140 mm^2

3. 80 mm^2

**Total 270 mm^2**

need help dont want to fail

**Answer:**

I think the correct answer is D since the arrows go infinite ways. Let me know if im right. :)

**Step-by-step explanation:**

Solve the following equations

1. 83x= 1/256

2. 243 3-p= 3 p -3

Here are ur answer.......

A runing track is 400m long. Carrie runs wight laps. How far is this in kilometres.

Multiply length of track by number of times run:

8 x 400 = 3,200 meters

1 km = 1000 meters

3200 meters / 1000 = 3.2 kilometers

Answer: 3.2 kilometers

What is the slope of the line shown below?

2

03

O 1/3

**Answer:**

1/3

**Step-by-step explanation:**

the y increases by 3 in the line while at the same time x is increased by 1. x/y for slope, so itd be 1/3

If you could ask the main character from the Hate U Give, one question, what would it be and why?
Grace has schizophrenia. What is the likelihood that her identical twin Joy will also have schizophrenia
3. Shows like Sesame Street are part of the public health model of service delivery. O TrueO False4. Which model of service delivery would focus most on getting a disabled person back into the workforce by focusing on what skills they still have or can develop?O Medical modelO Public health modelO Social service modelO Human service model
CAN SOMEONE HELP ME PLEASE ASAP!?
Below the time line, list the layers from oldest to youngest
please i need help on the question
what are some monumental famous things in NYC?
Answer this question if you know the answerwhy do atheists not believe in the sanctity of life.
Interest loans are determined by ______A. whatever the leader wants to chargeB. your credit profileC. credit bureausD. the amount owed at various timesPLEASE hurry! i need help, my grades are failing and i really need correct answers!
Work out and simplify where possible 3 x 5/11 12 x 3/4
Which expression is equivalent to w 35?A.(w 3) + 5B.(w 30) + 5C.(w 30) + (w 5)D.(w 5) + 3
A box plot is shownO24681012Determine the five-statistical summary of the data. Drag the correct number to each variable in the summary.1416182022 24 262830Minimum:Maximum:Median:First Quartile:Third Quartile:1234115126 131482115221610231724182519262027282930Please answer fast
The midpoint of JK is M(7, 9). One endpoint is J(5, 8). Find the coordinates of the other endpoint K.
A certain hybrid car with a 16 gallon gas tank can travel 35 miles on battery alone and then it uses its gas. The car can then travel 45 miles per gallon of gas used. Assume the car starts with a full tank of gas. Fill in the missing values.
Explain why land value changes through a city
HELP ME PLEASE GUYS! :)
Eight more than twice a number is equal to ten leas five times the number, n. Which equation can be used to find n?
le gouvernment The noun in plural
In 2000, the population of a town was 8914. The population is expected to grow at a rate of 1.36% each year.What is the population of the town in 2006?
Who led the USSR in the 1930s, just beforeWWII began?A. Adolf HitlerB. Benito MussoliniC. Joseph StalinD. Francisco Franco