Sand the old paint off the chair. Use a fine grain sand paper. Use a sanding block. Use wood putty to fill in holes, nicks, and scratches on the chair. Sand the wood putty smooth after it dries. Use a tacky cloth to wipe down the chair. Make sure the dust created from sanding is removed.
Sandy is revising her essay on refinishing a chair. Which strategy would help her discover what needs to be revised in this paragraph?
using a description that fits the purpose
highlighting main steps and substeps
asking a group to try doing the steps
underlining sentence beginnings
Answer:
Useing a description that fit the purpose.
Explanation:
The essay so far is bland and without description.
answer these questions pls!!
1. What is the author’s argument in the article Emoticons Aren’t Ruining Language.
2. What claims does the author make?
3. What reasons does the author provide to support the claims?
pls help i will give brainlyist!!
Answer:
1. The author's argument is that evolutions in language such as "textspeak" do not ruin our language, rather, they are creative ways of incorporating symbols in technology.
2. The author claims that
a. Changes in language do not demonstrate decay, rather they indicate flexibility.
b. Emoticons are not just faces. They convey feelings.
c. The use of emoticons in language makes ideas to be better clarified. They ease the flow of conversations.
d. A symbol can communicate an entire message.
3. Reasons to support the claims
a. History shows that people have always complained about changes in language but time shows that these changes are not harmful but rather innovations.
b. Emoticons convey feelings of happiness, sadness, or anger during text communications. These symbols aid the flow of communication and clarifies ideas that would otherwise not be understood because the communicators cannot see each other physically.
Explanation:
In the article by Lauren Collister, she argues against the popular belief that emoticons are ruining language. She rather believes that these symbols are innovations that should be embraced by all because they ease the flow of communication. Dating back to A.D 63 when some Latin students began writing the French Language, a scholar tagged the language an "artificial language". Today, this is the language of an entire people.
Innovations in language are to be embraced not rejected.
Answer: the guy above me
Explanation: k12
HELP
In the Greek myth of King Midas, everything the king touches turns to gold.
Read the following sentence, paying attention to the underlined phrase.
Which answer choice best describes Jethro's ability?
When it came to business, Jethro seemed to have the Midas touch.
A. He failed at everything he tried.
B. He got deeply involved in projects and could not let go.
C. He was successful at everything he tried.
D. He was able to make a living, but he always struggled.
Please HELPPP
Answer:
C
Explanation:
He was successful at everything he tried is the answer choice best describes Jethro's ability. Hence, option C is correct.
What happens when Greek King Midas touches ?Greek mythology's most well-known King Midas is known for his propensity to turn anything he touched into gold. The Midas touch or the golden touch became names for this.
The legend of King Midas tells the tragic tale of avarice and describes what transpires when true bliss is denied. A man named Midas desired for everything he touched to turn to gold. He had not considered, however, that this wish was actually a curse rather than a blessing.
A desire was granted to a king named Midas who once helped a Satyr by the wine god Dionysus in exchange for his good deed. Midas wished that everything he touched would turn to gold.
Thus, option C is correct.
For more information about happens when Greek King Midas touches, click here:
https://brainly.com/question/25780916
#SPJ2
Before Lady Macduff is killed, she realizes the truth of the duality that to do harm is "often laudable" while doing good may be
A."dangerous folly:
B "the surest way to anger Macbeth.
C "more laudable "
D a wife's duty."
Answer:
A dangerous folly
Explanation:
;)
How does Proctor's appearance compare and contrast with his inner state in act 4?
How does social awareness and social justice relate to one another?
Answer:
Awareness should be the status quo. It should be the baseline expectation for those of us who claim to be committed to social justice. For Rawls (1999), social justice is a freely entered into contract to abide by certain regulations for the betterment of society, regardless of individual benefit.
there is the question
Answer:
A) Exposition
Explanation:
Its the first part of the plot.
Answer:
The exposition is always at the beginning.
Explanation:
- Which event caused the principal to close the
tennis courts?
The students formed a protest
The courts were old and decaying
Someone damaged the nets and a
fence.
tennis coach asked him to close
the courts
Answer:
Show pic
Explanation:
Which of these sentences is an example of a theme? Use the drop-down menus to identify each as "theme" or "not a theme."
Friends can help you through hard times.
Anne and Peter's friendship is tested.
Sharing a difficult experience can strengthen a friendship.
Peter and Anne become friends.
Answer:
A. theme
B. not theme
C. theme
D. not theme
Explanation:
The person above me is correct, and I've done the assignment.
The blank rain kept a sweat during our entire camping trip. A. mammoth B. destitute C. incessant D. kinetic
Answer:
C - Incessant
Explanation:
Incessant - (of something regarded as unpleasant) continuing without pause or interruption.
What is the central idea of the passage?
What motif appears in the passage?
V
Answer: The conspirators are hypocrites and flattery
Answer:
Correct, The conspirators are heartless, self- serving hypocrites & Flattery
Explanation:
Answer:
What is the central idea of the passage?
✔ The conspirators are heartless, self-serving hypocrites.
What motif is mentioned in the passage?
✔ flattery
Explanation:
got it right on edge
To what do the "shining eyes” in line 4 refer in “good hours” by robert frost?
a. the street lights
b. the narrator's eyes
c. the windows of the cottages
d.the eyes of the villagers
Answer: C. The windows of the cottages
Explanation: I have always thoughts windows upon houses looked like eyes, now i can see how he makes this comparison.
Which sentence is written correctly?
"I can't wait to be old enough to vote," Said Felipe
"I can't wait to be old enough to vote," said felipe.
"I can't wait to be old onough to vote," said Felipe
"I can't wait to be old enough to vote," said Felipe,
Answer:
C or D
Explanation:
For starters, I'm not entirely sure if you had a typo or not. But if you ddin't have a typo, all of these would be wrong since C and D doesn't have the correct punctuation. B doesn't have Felipe captilazed and A has "said" capitalized when it shouldn't be.
What can you infer about the speaker in "Juggling"? A. The speaker just started juggling. B. The speaker has been juggling for a while. C. The speaker is watching a talented juggler. D. The speaker wishes she were better at juggling.
Answer:
C. The speaker is watching a talented juggler.
Explanation:
The "Juggling" is a poem in which the narrator is obsessed with the juggler. He went to the circus and there he goes to watch juggler, The jugglers proficiency in juggling inspire the author of the poem and so he is persuaded to write this poem.