6 miles ÷ 30 minutes

30 minutes ÷ 6 miles

6 miles ÷ 1 minute

30 minutes ÷ 1 mile

**Answer:**

30/6 is correct

**Step-by-step explanation:**

please help i'm stuck and it's a unit test if correct i will give brainiest

Which inequality represents this statement?

A number is no more than 5.

a. n≥5

b. n<5

c. n>5

d. n≤5

**Answer:**

d. n≤5

**Step-by-step explanation:**

This is the answer

**Answer:**

D) n≤5

**Step-by-step explanation:**

No more than 5 means that the number cannot exceed 5, but it's ok to have any number less than 5 or equal to 5. So, this means that D is correct.

what is 3x + 4y = 10

6x - 4y = 8

**Answer:**

x=2

y=1

**Step-by-step explanation:**

9x+0=18

so it's x=2

6=4y=10

so y=1

Find the zeros of quadratic equation X^2 - 3x + 9 = 5x - 10

**x^2 - 3x + 9 - 5x + 10 = 0**

**x^2 - 8x + 19 = 0**

[tex]x^{2} -3x+9=5x-10 <=> x^{2} -3x-5x+9+10=0\\<=>x^{2} -8x+19=0 <=>x^{2} -2.4+16+3=0\\<=>(x-4)^2+3=0[/tex]

ok done. Thank to me :>

The diameter of the sun is about is about 1 390 000 km;

use scientific

notation to represent this diameter.

**Answer:**

1.39×10^6

**Step-by-step explanation:**

Hide 1 then count how many numbers are after it(6 numbers), that will be the power/exponent you will use

The first and second terms of an arithmetic sequence are 50 and 100, respectively.

The first and second terms of a geometric sequence are also 50 and 100,

respectively. The sum of the third terms of these two sequences is???

arithmetic sequence is a constant addition where geometric is a constant multiplication so the third in arithmetic is 150, whereas the geometric third is 200 because 50 = 100 • x and “x” is 2 so it’s 150 + 200 = 350!

HELP PLEASE WILL GIVE BRAINLIEST

No one will solve all ten problems for you

you should create a question for each problem

you should create a question for each problem

**Answer:**

In attachment

**Step-by-step explanation:**

See the attachment. They are much easier to solve if you set up a spreadsheet template and then copy that template for each problem. The inputs would be the two given points for each graph. Problem 3's slope is undefined, since it is a vertical line and the run is 0, no change in x. Since slope is "Rise/Run," this is dividing by zero, a No-No for mathematicians, as well as us chemists and other mortals.

Plz help brainiest to the correct answer!

Here’s the answer to your questions.

#1

Current temperature=0°C

Temperature before 1 hour

[tex]\\ \sf{:}\dashrightarrow 0+3°C=3°C[/tex]

#2

Temperature before 3h

[tex]\\ \sf{:}\dashrightarrow 0+3(3)=0+9=9°C[/tex]

#3

Temperature before 4.5h

[tex]\\ \sf{:}\dashrightarrow 0+4.5(3)=13.5°C[/tex]

Find the value of x.

75

70

60

80

**Answer:**

75. is yr correct ans.

**Step-by-step explanation:**

hope it helps.

stay safe healthy and happy.

**Answer:**

x = 75

**Step-by-step explanation:**

The triangle has 2 congruent sides and is therefore isosceles with 2 congruent base angles, both of measure x

The sum of the 3 angles = 180° , that is

x + x + 30 = 180

2x + 30 = 180 ( subtract 30 from both sides )

2x = 150 ( divide both sides by 2 )

x = 75

--

△XYZ = △KLM,m
Find m

**Answer:**

<m is equal to the measure of <Z

**_______________________________________**

Hope this helps!!

Please tell me if I have made a mistake!!

I enjoy learning form them:)

change percentage to a decimal

52 %

319%

7.9%

4/5%

3 7/8%

6 2/3%

2.

There are six bottles of water. Each bottle contains 0.65 L of water. The capacity of a cup is 0.26 L.How many cups can you fill with all the water.

3.

30.8 m of cloth is needed to make 7 shirts. What is the length needed to make 16 shirts

4.

Mrs Wong buys 0.6 kg of fish balls for $15. Mr Chan buys 0.5 kg from the same shop how much should he pay?

5.

every 0.35 L of mango drink is made of 0.14 kg of mangoes and some soda . Connie wants to buy 3.75 L of mango drink . How many kilograms of mangoes dose she need

**Answer:**

52%=0.52

319%=3.19

7.9%=0.079

4.5%=80

37/8%=4.652

62/3%=20.67

2. 15 cups

3. 70.4m

4. $12.5

5.

**Step-by-step explanation:**

52%=52/100=0.52

319%=319/100=3.19

7.9%=7.9/100=0.079

4/5%=(4/5)/100=4/5×100=80

37/8%=4.(5/8)=4.652

62/3%=20.(2/3)=20.67

1 bottle holds 0.65L

1 cup holds 0.26L

6 bottles hold (0.65×6) =3.9L

n cups hold 3.9L

0.26n=3.9

n=3.9/0.26

n=15

30.8m make 7 shirts

ym make 1 shirt

7y = 30.8

y = 4.4m

1 shirt needs 4.4m

16 shirts need 16×4.4=70.4m

0.6kg cost $15

1kg costs $b

0.6b=15

b=$25

1kg costs $25

0.5kg cost (25×0.5)=$12.5

The ratio of taxis to buses to bikes

is 12:5:18.

How many buses are there if there

are 72 bikes?

**Answer:**

20 buses

**Step-by-step explanation:**

Using the given ratio, we can see that for every 12 taxis, there are 5 buses and 18 bikes.

To get from 18 bikes to 72 bikes, we **multiply by 4. **Therefore, to figure out the number of buses, we multiply it by 4.

*5 * 4 = 20*

Hope this helps! :D

Jason has $45.00. He wants to buy equal numbers of soft drinks and sandwiches. A soft drink costs $0.79. A sandwich costs $2.49.

Part A

How much does a sandwich and drink cost together?

$

Part B

How many can he buy with $45.00?

soft drinks and

sandwiches

Part C

How much change will Jason get?

$

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

**How much does a sandwich and drink cost together?**

($0.79 + $2.49) = $3.28

**How many can he buy with $45.00?**

**$45/$3.28 = 13.72 or 13 sandwich/soda combos.**

**13 soft drinks and **

**13 sandwiches**

**
**

**How much change will Jason get?**

**$45 - 13($3.28) = $2.36
**

**
**

kari purchased 3 cherry trees for sale. Each cherry tree cost $9 less than its full price. She paid a total of $135

**Answer:**

whats the question?

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

each tree was $36

**Step-by-step explanation:**

if the trees are $9 less then the full price and she purchased 3

9 times 3 is 27 135-27 is 108 so then when you divide 108 and 3 to get $36

Can someone please help me with this question

A. Angle 3 is a vertical angle to angle 2 which means they are the same.

Angle 3 = 76 degrees

B. Angle 6 is also the same as angle 2.

Angle 6 = 76 degrees

C. Angle 8 + angle 6 form a straight line which equals 180 degrees

Angle 8 = 180 - 76 = 104 degrees

**Answer:**

76° , 76° , 104°

**Step-by-step explanation:**

(a)

∠ 2 and ∠ 3 are vertically opposite angles and are congruent , then

∠ 3 = 76°

(b)

∠ 6 and ∠ 3 are alternate angles and are congruent , then

∠ 6 = 76°

(c)

∠ 6 and ∠ 8 are adjacent angles on a straight line and sum to 180° , then

∠ 8 = 180° - 76° = 104°

A 14-oz iced tea at a certain restaurant has 140 calories. How many calories are there in a 22-oz iced tea?

**Answer:**

220 calories

**Step-by-step explanation:**

Cross multiply and then divide:

[tex]\frac{14}{22}= \frac{140}{x}[/tex]

140 x 22 = 3080

3080 / 14 = 220

Jae bought 85 tickets to spend on games and rides at an amusement park. Games cost 3 tickets each, and rides cost 8 tickets each. Jae has already used 39 of the tickets. If he uses all of his remaining tickets for rides, how many more times can Jae go on rides?

**Answer:**

15

**Step-by-step explanation:**

Jae can go 15 more times on the rides.

Answer:

Jae can ride 5.75 or 5 more times

Step-by-step explanation:

Total of tickets, Jae buys 85

Jae uses (-) 39 tickets

85 - 39 = 46 remaining tickets

Rides: 8 tickets each

46/8 = 5.75

I hope this helps.

i suck at this stuff

pls help asap

ty <3

**Answer:**

12*2=24

**Step-by-step explanation:**

Write the equation for the line in slope intercept form

**Answer:**

y = -x + 5

**Step-by-step explanation:**

lmk if you want an explanation

Gillian can jog 100 metres in 24 seconds. How long will it take her to jog 2 km?

**Answer:**

8 minutes or 480 seconds

**Step-by-step explanation:**

1 km = 1000 m

100x20=2000

24 x 20 = 480

480/60 = 8

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

Adrian, Ben and Charlie share some sweets in the ratio 7.4.11

Charlie got 52 more sweets than Adrian. Work out the total amount of sweets.

**Answer:**

**286 sweets.**

**Step-by-step explanation:**

If Adrian had x sweets, Charlie got x+52 sweets.

The number of parts is 7+4+11 = 22.

So Adrian had 7/22 of the total and Charlie had 11/22 = 1/2 of the total.

This means that Ben had 4/22 = 2/11 of the total.

If y is the total number of sweets:

y = x + x + 52 + 2y/11

9y/11 = 2x + 52

**2x = 9y/11 - 52.............(1)**

Also x + 52 = y/2

y = 2x + 104

**2x = y - 104...............(2)**

Equating (1) and (2) - (as there is 2x on left side of both equations):-

9y/11 - 52 = y - 104

52 = 2y/11

y = 52 * 11/2

**y = 286 sweets.**

5ab+8c} if a = 3, b = 2, and c = 9.

**Step-by-step explanation:**

5ab + 8c

Putting values of a = 3 b = 2 and c = 9

5(3)(2) + 8(9)

30 + 72

102

Estimate the line of best fit using two points on the line.

**Answer: i think it's b**

**Answer:**

C.

**Step-by-step explanation:**

A and D are immediately wrong since the line is increasing.

Using the formula of rise over run, we can find the slope. We then use 40 as the rise and 5 as the run

40/5 is 8.

We can now put 8 as the slope in the y=mx+b equation. We can see the line intersect at 20 at the y-axis, which makes 20 the y-intercept. We can now insert that into the b part of the equation. This leaves us with y=8x+20.

For all values of x, f(x)=2x+1 and g(x)=x^2. Solve fg(x)=gf(x). (Mathwatch)

[tex]\text{Given that,}\\\\f(x) = 2x+1,~~ g(x) = x^2\\\\\ \text{now,}\\\\f(g(x)) = g(f(x))\\\\\implies f(x^2) = g(2x+1)\\\\\implies 2x^2+1=(2x+1)^2\\\\\implies 2x^2+1= (2x)^2 +2\cdot 2x + 1\\\\\implies 2x^2 +1 = 4x^2 + 4x +1\\\\\implies 4x^2 -2x^2 +4x +1-1 =0\\\\\implies 2x^2 +4x =0\\\\\implies 2x(x+2)=0\\\\\implies 2x =0~~ \text{or}~~ x+2 =0\\\\\implies x =0 ~~~\text{or}~ x =-2\\\\\ \text{Hence,}~ x =0 ~\text{and} ~ x =-2~ \text{are the solutions.}[/tex]

Figure ABCD is transformed to obtain figure A′B′C′D′:

A coordinate grid is shown from negative 6 to 6 on both axes at increments of 1. Figure ABCD has A at ordered pair negative 4, 4, B at negative 2, 2, C at negative 2, negative 1, D at negative 4, 1. Figure A prime B prime C prime D prime has A prime at ordered pair 4, 1, B prime at 2, negative 1, C prime at 2, negative 4, D prime at 4, negative 2.

Part A: Write the sequence of transformations that changes figure ABCD to figure A′B′C′D′. Explain your answer and write the coordinates of the figure obtained after each transformation. (6 points)

Part B: Are the two figures congruent? Explain your answer. (4 points)

**Answer:**

Reflected along x axis

Translated 7 units to the right

**Step-by-step explanation:**

If a point (x, y) is reflected along the x axis, its x coordinate remains the same and the y coordinate is opposite (negated). The new point is at (x, -y)

If a point (x, y) is translated h units to the right, the new coordinate is (x+h, y).The transformation are as follows:

It is reflected along the x axis so that the new coordinates would be at A1 at (- 4, -4), B1 at (- 2, -2), C1 at (- 2, 1), D1 at (- 4, -1)

It is translated 7 units to the right, The new coordinates are A' at (3, -4), B' at (5, -2), C' at (5, 1), D' at (3, -1)

Hope that's better

What is 5 rounded to the nearest whole number, explain why

**Answer:**

The answer is 10

**Step-by-step explanation:**

It is

what is the slope of the line tha passes through the points (4,-9) and (8,-3)

the slope of this line is 3/2

Find the missing base.

Write your answer as a whole number.

?^2=36

**Answer:**

6

**Step-by-step explanation:**

6^2 = 36

hope this helps! :D

have a miraculous day!! <3

A farmer decides to make three identical pens with 88 feet of fence. The pens will be next to each other sharing a fence and will be up against a barn. The barn side needs no fence. What dimensions for the total enclosure (rectangle including all pens) will make the area as large as possible?

**Answer:**

The long fence, AC = 44 feet

4 shorter segments at 11feet each = 44 feet

Area = 484 ft^2

**Step-by-step explanation:**

The three pens will share one fence section parallel to the barn, we'll call it AB. Each pen will need two side fence segments, from the front fence to the barn. We'll call those portions AC. We need four of them: two for the outer sides and two more to divide up the space equally among the three pens. The total area would be AB*AC.

We know that AC + 4AB = 88 feet.

or AC = (88feet - 4AB)

Area = AB(88feet - 4AB)

Area = 88AB - 4AB^2

To maximize the area, we can take the first derivative and set it equal to zero:

Area' = 88 - 8AB

0 = 88 - 8AB

AB = 11 feet

AC = (88 - 4AB)

AC = (88 - 44)

AC = 44 feet

The fours segments of fence:

AC + 4AB = 88 feet

(44) + 4(11 feet) = 88feet

Area = 44' x 11 ft' = 484 ft^2

21²/0.219 to 2 significant figures

21^2/0.219 = 2013.69863

2 significant figures are the 20, so the answer is 2000

2 significant figures are the 20, so the answer is 2000

The answer is 2000…..

A bag contains pennies, nickels, nickels, and nickels. There are 50 coins in total. Of the coins, 14% are pennies and 34% are dimes. There are 6 more nickels than pennies. How much money does the bag contain?

answer:

8 pennies,16 dimes,13 nickels,13 quarters

Step-by-step explanation:

total number of coins = 50

16% are pennies

16% of 50

16/100 x 50=(16x50)/100=800/100=8

Pennies = 8

32% are dimes

32% of 50

32/100 x 50=(32x50)/100=1600/100=16

Dimes = 16

5 more nickels than pennies

Pennies = 8

nickels = 8 + 5 = 13

nickels = 13

8+16+13=37

50 - 37 = 13

13 quarters

pennies = 8, dimes = 16, nickels = 13, quarters = 13

What is the solution of this inequality? r6>11
What contributed to poor working conditions for factory workers in the late 1800s? choose three answers.
Find the sides, and the value of x and y.
8 grade math part 1 help me
Compare the amount of kinetic energy of particles in each state of matter- solid, liquid, gas
Is this a WEAK or STRONG thesis statement and WHY.Please help me ill mark you brainliest1) All criminals are bad people who need to be up.2) Implementing a school uniform policy benefits students, faculty, and parents.3) John Steinbeck is an American author.
Solve for x using common denominators. 3 over the quantity 5 times the binomial x minus 4 equals x over the quantity x minus 4 5 over 3 5 over 3 3 over 5 3 over 5
Steve approached Takumi after math class to see if he could get some help with his homework. He sought out Takumi because he is Asian American and so Steve assumed that he must be really good at math. Steve's belief about Takumi's skills is known as a:
help with math asap!ty in advance :)
do you think that any modern speakers can complete with the rhetorical talents of speakers such as Martin luther king jr, and john f kennedy. if so, who? what are the characteristics of that speaker in terms of language usage? does the person speak in eloquent terms or use more conversational language
What is the vertex of y = 2(x - 3)^2 - + 67a) (-3. -6)b) (3, -6)C) (-3. 6)d) (3, 6)
Predict the decay process and write the nuclear equation of Cf- 255
Need help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLS HELP ME I REALLY NEED THIS URGENT!!!!!
please help me to get the answers please read my questions
Explain two beliefs of Taoismm mentioned in the session.HELP PLEASEEEEEEEE.
Which of the following are examples of domestic influences on us foreign policy
to the person that answered the earlier one, theres a lot more that i need help with!!
is it 3 pls help for brainly
Find 1/4+21/8. Write your answer as a mixed number in simplest form. 1/4+21/8=