1) According to the speaker in “Musée des Beaux Arts,” while someone is “eating of opening a window or just walking,” (lines 4-5) someone else is

Group of answer choices

A)Painting a picture.

B)Causing them to suffer.

C)Experiencing suffering.

D)Waiting for the miraculous birth.


2) What is it that the Old Masters mentioned in the poem clearly understood?

Group of answer choices

A)The dreadful martyrdom of a dog’s life

B)The subjects of many old paintings

C)The suffering involved in miraculous birth

D)The human position toward suffering


3)According to lines 5-8, old people are “passionately waiting for the miraculous birth,” but why do children “not specially want it to happen?”

Group of answer choices

A)Skating on a pond is less important.

B)The children must still “go on with their doggy life.”

C)The Old Masters “were never wrong.”

D)The event would have no effect on them.


4) In lines 9-10 “They never forgot / That even the dreadful martyrdom must run its course,” the word they refers to the

Group of answer choices

A)Aged

B)Children

C)Sufferers

D)Old Masters



PLEASE ANSWER ALL THE QUESTIONS AND FOR THE FIRST PERSON TO ANSWER CORRECT I GIVE BRAINLIEST!!!

i GIVE 100 POINTS!!

Answers

Answer 1

1) Experiencing suffering

2) The human position toward suffering.

3) The event would have no effect on them.

4) Old masters

I am certain these are correct

Answer 2

Musee des Beaux-Arts is a poem that focuses on human suffering, tragedy, and pain by contrasting the lives. Here the correct options are C, D, D and D.

What do you mean by “Musée des Beaux Arts,”?

According to the speaker in “Musée des Beaux Arts,” while someone is “eating of opening a window or just walking,” (lines 4-5) someone else is option C: Experiencing suffering.

The Old Masters mentioned in the poem clearly understood through option D: The human position toward suffering.

According to lines 5-8, old people are “passionately waiting for the miraculous birth,” children “not specially want it to happen?" because of option D:  The event would have no effect on them.

In lines 9-10 “They never forgot / That even the dreadful martyrdom must run its course,” the word they refer to the option D: Old masters.

Learn more about “Musée des Beaux Arts,” refer to the link:

https://brainly.com/question/3807990

#SPJ6


Related Questions

Photosynthesis is the process through which plants produce sugar and oxygen. Photosynthesis can also take place in single-celled organisms like phytoplankton and other microorganisms.
The process of photosynthesis occurs differently from one organism to the next, but several features remain the same. In short, photosynthesis takes in water and carbon dioxide, uses sunlight as a catalyst, and produces oxygen and sugar. The plants release the oxygen through respiration. They digest or store the sugar.
Although the process seems simple, it is the most important event on the planet as far as animal life is concerned. Oxygen is a byproduct of photosynthesis. Animals would not be able to breathe if it was not for this process. Herbivores live off these fruits and vegetables and form the basis of any food chain. Carnivores and omnivores would not be able to find food if it were not for these sugars. Were it not for the simple process of photosynthesis, the Earth would be an uninhabited planet.

Animals would not be able to breathe if it was not for this process.
How does this sentence help to develop the idea that photosynthesis is essential to animal life?

A. It shows that animals depend on this process for oxygen.
B. It suggests that photosynthesis occurs in all animals.
C. It suggests that photosynthesis takes place in the lungs.
D. It shows that animals depend on this process for food.

Answers

The answer is A. It shows that animals depend on this process for oxygen.

Photosynthesis is how Carbon dioxide (what we breathe out) is turned into Oxygen (what we breathe in)

If Photosynthesis never took place Oxygen would run out and animals would suffocate.

Write a 2 stanza poem that explores the joy of seeing something beautiful. Write it with the rhyme scheme ababcc ababcc Ty :3

Answers

Answer:

Here's something that might help!

Explanation:

So I've decided to make a quick starter for your poem, which you could use in the 1st stanza; I've made it myself, but you don't need to include credits.

"A gleeful smile,

But with some style!

Alas, a beautiful sight,

Blissful and bright,

I've finally found something that I've liked!"

Annddd..there it is, I hope it works out! (Feel free to change and edit whatever you would like.)

do you agree or disagree. People who are insane know they are insane. And explain why please and thank you.​

Answers

Answer:

I disagree

Explanation:

Some people may have a mental illness and may not be on their medication also some people dont know right from wrong so to say all the people who are called insane knew they were insane isnt always correct.

Answer:

I agree AND disagree

Explanation:

Some people who are insane think they are bringing justice to the world and that there helping out the world by doing insane things (death note watch it its great)

Some people know they are insane and try to use theie smarts to beat the system and find ways around things these people hide their insanity and are less recognizable but there awear

Who is the most famous person you've ever met? An actor? A politician? Well, for
20-year-old Jessica Sayles, the answer to that question is a difficult one. Sayles
has met over 500 celebrities in her lifetime, and she has the photos to prove it
Sayles lives in Hollywood, California, where celebrity sightings are fairly common
When she was younger, she would ask for autographs. Now, she carries a cel
phone and snaps pictures instead. Since she started working as a waitress at a
popular restaurant, Jessica has captured about three celebrity pictures per week
Which detail best supports the passage's central idea?
A. Working in a restaurant is a good way to meet celebrities.
OB. Jessica is 20 years old.
O C. Politicians are famous people.
O D. Jessica takes around three celebrity photos a week

Answers

Answer:

I would say D or A.

Explanation:

^^^^^^^^^^^^

Answer:

D: Jessica takes around three celebrity photos a week

Explanation:

i got it right on ap3x! hope this helps

Match each novel description to the fiction genre it belongs to.

Answers

Fantasy, adventure, romantic, science imy that order

Answer:

Fantasy, adventure, romantic, science

Read this excerpt from "The Day the Gulls Went Crazy" by
Susan E. Quinlan.
What is the author's purpose in this paragraph?
O to describe what Larry does with the gulls' eggs
to highlight how defensive gulls are of their nests
to explain how Larry used his cleverness to capture
gulls
Capturing and rebanding an adult gull is much more difficult
than capturing a small flightless chick. Resourceful as always,
Larry developed a special capture technique. He rigged up a
tool using a rope noose, monofilament fishing line, and a fishing
pole. Knowing the fight a two-and-a-half-pound adult gull might
put up, he scared the bird off its nest and replaced its fragile
eggs with dummy eggs. Next, he laid the noose around the nest
and moved away. A trail of fishing line led from the noose to the
fishing pole and reel in his hands. Crouching low, Larry waited
for the retum of the bird in need of rebanding. When the
moment was right, he reeled in the line, tightening the noose
around the gulls legs.
O to emphasize the materials that Larry used

Answers

Answer:

to explain how Larry used his cleverness to capture  gulls

Explanation:

This is true due to the starting statement in the opening percepts about the gull and how difficult it happens to be to capture it. For Larry to be able to succeed, he has no other option than to improvise. He did this by "He rigged up a  tool using a rope noose, monofilament fishing line, and a fishing

pole."

Answer: to explain how Larry used his cleverness to capture  gulls

Explanation: k12

how can you tell that the yeti crabs are “thriving”?

Answers

Answer:

Gathered in heaps around the thermal vents, white

crabs wave their claws together in unison. Dubbed “yeti crabs”

for their hairy chests and legs, these creatures are new to science.

And they are clearly thriving, with up to 600 “yetis” living on each

square meter (about 11 square feet) of their favored real estate.

What do they eat? Scientists aren’t sure but conjecture that mineral eating bacteria might grow on the crabs’ hairs and that the crabs

might scoop up the bacteria

1. Discuss some of the accomplishments of the Tesla Roadster during the past 2 years.just list some of the accomplishments plz​

Answers

Answer:

Tesla branded vehicles are healthier for our environment because they don't pollute the air as much as a vehicle running on fuel.

Explanation:

How does the description of Madame Carambeau’s house in paragraphs 1-2 contribute to the meaning of the passage?

Answers

This question is about "A Matter of Prejudice".

Answer:

The description of the house shows how old and outdated it was, just like its owner Madame Carambeau.

Explanation:

Madame Carambeau is a woman full of prejudices, old-fashioned, snobbish and intolerant. She lives within old concepts that no longer fit within today's society and this causes her to stop enjoying many good and happy things that life can offer, such as keeping a family together, having friends and keeping in touch with her own son. .

The old-fashioned way that Madame Carambeau lives can be seen even in her home, which has an outdated and somewhat old model by the standards where the story takes place.

Other Questions
y=3x-5 identify y intercept within equation When does carbon dioxide absorb the most heat energy?during freezingduring depositionduring sublimationduring condensation A chemist decomposes samples of several compounds; the masses of their constituent elements are listed. Calculate the empirical formula for each compound. a. 1.245 g Ni, 5.381 g I, b. 2.677 g Ba, 3.115 g Br, c. 2.128 g Be, 7.557 g S, 15.107 g #7 If the Moons mass was suddenly tripled, what would occur to the gravitational force between the Earth and the Moon?(A) Gravitational force would increase by a factor of 3.(B) Gravitational force would decrease by a factor of 3.(C) Gravitational force would increase by a factor of 9.(D) Gravitational force would decrease by a factor of 9. How was feudalism in medieval Europe a hierarchy Which agricultural society emerged between 4000 and 2400 B.C.?MesopotamiaEgyptGreeceIndiaJapanChina I don't understand this at all. Can you help me solve this please :) What is a good problem to use for an inequality equation? using ax + b > c. Including the solution. what did citizen representation look like under the articles of confederation??? Which federal court would be the first to hear a criminal case?a circuit courta district courtthe Supreme Courta court of appeals What suprising result is explained using this model If you could travel back in time one year, what advice would you give yourself?10 sentence required for the brainlleist if 2 people answer1 diride 660cm in the ratio of 5:6 what is the meaning of the word physics Tell whether the sum is positive, negative, or zero without adding them. -8 + 20 Cliff needs 6 meters of wood for a building project. He already has 3meters of wood.Approximately how many feet of wood does Cliff need? (One meteris approximately 3.3 feet.)1 foot3 feet6 feet10 feet One airplane is approaching an airport from the north at 181 kn/hr. A second airplane approaches from the east at 278 km/hr. Find the rate at which the distance between the planes changes when the southbound plane is 30 km away from the airport and the westbound plane is 15 km from airport. What is the Kc equilibrium-constant expression for the following equilibrium? S8(s) + 24F2(g) 8SF6(g) Write a 2 stanza poem that explores the joy of seeing something beautiful. Write it with the rhyme scheme ababcc ababcc Ty :3 what is 10x plus 50 - 2 divided by 6 + 100 times 8 - -2.